Onderhoud en reparatie garagedeuren

Comfort Zonwering Specials doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u uw garagedeur zo lang en probleemloos mogelijk kunt gebruiken, met onder andere deuren van hoogwaardige kwaliteit en deskundige monteurs.

Toch zijn problemen met een garagedeur nooit helemaal uit te sluiten en zitten ongelukjes nu eenmaal in een klein hoekje. Mocht u onverwachts een probleem krijgen met uw garagedeur dan staan onze gespecialiseerde service- en montagemonteurs altijd voor u klaar zodat u overal snel geholpen kunt worden.

Storingen en garantie
Ondervindt u problemen met uw garagedeur, of heeft uw deur een beschadiging opgelopen en dient deze gerepareerd te worden? Neemt u dan snel contact met ons op en u bent verzekerd van een snelle oplossing!

SERVICE PAKKETTEN GARAGEDEUREN

Pakket 1 service garagedeur, 70 euro

  • Het nalopen en invetten van alle rollende onderdelen
  • Het vervangen van versleten en piepende lagers door nieuwe exemplaren.

Pakket 2: garagedeur facelift

  • Uw garagedeur weer als nieuw!
  • Prijs op aanvraag

klik hier voor uw reparatie of service

GARAGE DEUR FACELIFT!!! UW DEUR WEER ALS NIEUW, VOOR EEN BETAALBARE PRIJS!!

Door aanhoudende vraag heeft Comfort Zonwering Specials een unieke nieuwe dienst / product ontwikkeld. Een totale revisie van u deur zowel van binnen als buiten. Ofwel de garagedeur facelift van Comfort Zonwering Specials.

Wat doen wij wat nog nooit een ander bedrijf eerder heeft aangeboden? We maken u deur weer als nieuw zowel van binnen als buiten!

Van binnen zullen we alle lagers, wieltjes, veren en mechanismen van de deur nakijken, smeren en indien nodig vervangen voor nieuwe exemplaren.

Van buiten zullen we uw deur opnieuw coaten. Verder maakt het ook niet uit van welk martiaal de deur is, of dit nu hout – aluminium of staal is.
De door ons geselecteerde Wijzonal Industrie Coating kunnen we voor alle toepassen. Deze coating is kras- en slijtvast, corrosie-werend en voor c.a. 6 jaar gegarandeerd.

De Wijzonal Industrie Coating is dan ook leverbaar in iedere RAL kleur. Klik op het logo op de volledige kleurenlijst te bekijken.

 

Klik hier voor het aanvraagformulier en een prijs op maat

 

Hier onder ziet u enkele foto’s van klanten die u al zijn voor gegaan met het renoveren van hun garagedeuren in de regio Aerdenhout.